Jumaat, 21 September 2012

A Long Break

Assalamualaikum...

Lama giler aku berehat ok, bukan bercuti pun, rehat dr tulis blog je.. Keje jalan cam biasa, diri sendiri pun Alhamdulillah.. Sakit pening sekali sekala tu biasa la kan.. Anak2 pun gitu, sihat tapi ada la hari yg mrk demam, batuk, selsema.. Suami pun ok, tiap hari makin bertenaga mengayuh basikal dan training berlari.. Saya kagum dgn Awak! :)

Entry kali ni kira pembukaan selepas lama break, so xde apa aku nk citer.. Citer raya pun dah basi kan.. So pendam je la, kalu aku rajin aku masukkan gambar jelah.. Hehehehe... Ermmm tu jelah kot for today.. Will update soon, InsyaAllah..


1 ulasan:

  1. Whether you are acquiring the purse for private use, or as a gift, you can't go wrong with wedding pearl jewelry is absolutely wonderful gift, with absolutely nothing much less than a prestigious name. Though drop pearl earrings is popular for some people in this existing economic time, the acquire is absolutely worth each penny you are spending! i wish article about pearl necklace with pendant will be seen from you。thank you.

    BalasPadam